Udhezim i Rendesishem

 

Qe nga ligji i hyre ne fuqi 26-01-2009 sherbimet e meposhteme duhet te behen me poste:

 

 LEGALIZIMI I DOKUMENTAVE 20,00 € 
 CERTIFIKATE IDENTIFIKIMI 30,00 €
 CERTIFIKATE LINDJE DHE TE TJERA 30,00 €
 ATESTAT  30,00 €
 NULA OSTA PER MARTESE 30,00 €
 PERKTHIM PATENTE 10,00 € (per faqe)
 NULA OSTA PER TRANSPORTIN E TRUPIT TE TE NDIERIT 30,00 €


Duhet te deroghe ne kete adrese : Corso Vittorio Emanuele 171 - 70122 – BARI.

  • Dokumentat e nevojshem sipas udhezimeve per procedurat e ndryshme.

  • Ricevuten e pagimit ne Banke.

  • Nje zarf te dyte me pulle per te derguar mbrapsht pergjigjen ose dokumetat .

  • Nje flete ku te shkruani cfar sherbi ju nevojitet dhe nje numer telefoni ku mund tju kontatojme.

Keshillohet te deroghe ne leter raccomandata con ricevuta di ritorno.
 

Pagesa behet ne banke :
Presso Intesa Sanpaolo (BANCO DI NAPOLI) C/C. nr: 1000/560002
Iban: IT 39S0101004015100000560002
Intestato a: CONSOLATO GENERALE DELLA ALBANIA, BARI.